UX research

Förstå dina användares mål

UX design/Research

UX research, eller “user research”, handlar om att förstå vilka mål användare av en produkt har. Detta görs genom att en UX-designer kommunicerar med människor som är, eller kanske kan komma att bli dina användare i framtiden. Det är mycket att ta reda på. Vilka är deras drivkrafter egentligen? Vilka behov har de och vilka utmaningar upplever de?

Låt dina användare och kunder säga sitt

Det är mycket klokt att blanda in dina användare så tidigt som möjligt när du utvecklar en produkt från grunden. Detta eftersom att de kan ge dig en förståelse för både din produkts möjligheter och dess begränsningar. Att intervjua dina kunder eller användare, eller att göra en marknadsundersökning, är en av flera metoder som UX designers använder dagligen. Vilket är det avgörande problemet för dina användare? Om du har ett svar på detta kan du börja bestämma hur din produkt ska se ut för att förbättra livet för dina användare.

Hitta rätt UX research designbyrå idag

Har du ett nytt IT-projekt på gång? Då kan du hitta duktiga UX designbyråer i Partna som kan hjälpa dig förstå dina användare innan du börjar. Skicka in en gratis offerfråga och få svar från flera byråer redan idag!

Jämför designbyråer och samla in offerter

Beskriv ditt projekt, få offerter från upp till 6 designbyråer gratis.

Behöver du hjälp med UX research?

Beskriv ditt projekt i Partna, få svar från upp till 5 designbyråer och jämför offerter gratis.

Söker du hjälp med UX research? Beskriv ditt behov, få svar från erfarna designbyråer i Partna.

Få offerter