UX research

Förstå dina användares mål

UX design/Research

UX research, eller “user research”, handlar om att förstå vilka mål användare av en produkt har. Detta görs genom att en UX-designer kommunicerar med människor som är, eller kanske kan komma att bli dina användare i framtiden. Det är mycket att ta reda på. Vilka är deras drivkrafter egentligen? Vilka behov har de och vilka utmaningar upplever de? Det är mycket klokt att blanda in dina användare så tidigt som möjligt när du utvecklar en produkt från grunden. Detta eftersom att de kan ge dig en förståelse för både din produkts möjligheter och dess begränsningar. Vilket är det avgörande problemet för dina användare som måste lösas? Har du svar på detta kan du sedan börja bestämma hur just din produkt ska utformas för att förbättra dina användares liv.

Hitta rätt UX designbyrå idag

Har du ett nytt IT-projekt på gång? Då kan du hitta duktiga UX designbyråer i Partna som kan hjälpa dig att förstå dina användare innan du börjar med teknisk utveckling.

Behöver du hjälp med UX research?

Beskriv ditt projekt, få offerter från upp till 6 designbyråer gratis.

Behöver du hjälp med UX research?

Beskriv ditt projekt i Partna, få svar från upp till 6 designbyråer och jämför offerter gratis.

Söker du hjälp med UX research? Beskriv ditt behov, få svar från erfarna designbyråer i Partna.

Få offerter

Kakor 🍪

Vi använder cookies ("kakor") för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt samt för att analysera hur vi kan förbättra hemsidan.

Läs mer