UX Design

Att designa användarupplevelser

UX design/Research
Hitta en UX designbyrå Partna

UX design står för “User Experience design” och innebär att designa en webbsida eller digital tjänst med fokus på användarupplevelsen. Ordet användarupplevelse kan i grunden betyda många olika saker. En bra användarupplevelse kan ta höjd för produktens syfte, affärsmål och funktion. Det kan också innebära hur dina användare interagerar med din hemsida och hur de upplever alla olika delar i din tjänst. Detta inkluderar fysiska och digitala interaktioner, tjänster kopplade till produkten och interaktioner med företaget som tillhandahåller produkten.

Hur dina användare upplever din produkt

Produktens UX design avgör också hur dina användare känner när de testar på din produkt i olika sammanhang. Vet de hur de faktiskt ska använda produkten? Känner de att produkten är rolig och enkel att använda? Känner de att de är uppnår sina mål när de klickar sig igenom din hemsida? Alla människor som använder en hemsida eller en app utsätts för en användarupplevelse, oavsett om den är bra eller riktigt dålig. UX-design handlar helt enkelt om att skapa användarvänliga digitala produkter.

Hitta en webbyrå och designbyrå som kan UX

Man kan använda sig av flera olika metoder för att ta fram en bra User Experience design. Några vanliga metoder är till exempel wireframing, user research, användarstudier och användartester. I Partna kan du beskriva ditt designprojekt och få direktkontakt med webbyråer och designbyråer som verkligen kan UX.

Jämför designbyråer och samla in offerter

Beskriv ditt projekt, få offerter från upp till 6 designbyråer gratis.

Behöver du hjälp med UX Design?

Beskriv ditt projekt i Partna, få svar från upp till 5 designbyråer och jämför offerter gratis.

Hitta en UX designbyrå Partna

Söker du hjälp med UX Design? Beskriv ditt behov, få svar från erfarna designbyråer i Partna.

Få offerter