Partna för beställare av IT-projekt

Jämför & hitta rätt byrå för ditt digitala projekt

Hitta konsult eller digital byrå IT projekt
wave

Så kan du hitta rätt byråer i Partna

Hitta konsult IT-uppdraghitta konsult eller digital byrå via Partna

Jämför och hitta konsulter & digitalbyråer

Ta hjälp av IT expert för ditt projektHitta IT experter för att hitta leverantörer

Ta hjälp av en Affärsförmedlare

Juridiska avtal online i PartnaSignera avtal och skapa digitala offerter Partna

Skapa smarta offerter och avtal

Välj rätt IT leverantör byrå Partna

Låt AI matcha ditt uppdrag med rätt konsult

KOM IGÅNG
person

“Att hitta rätt byrå som vi kunde vara långsiktiga med för våra IT projekt var lättare sagt än gjort. Partna gjorde processen enklare och snabbare.”

Emma Johansson, Senior Projektledare

media

Vanliga frågor

Hur publicerar jag mitt IT-projekt i Partna?

Kom igång och skapa ett konto i Partna och lägg upp ditt uppdrag eller börja publicera uppdrag här. Du börjar med att beskriva ditt uppdrag och vad det är du behöver hjälp med. När du publicerat uppdraget så kommer vi att granska det. Om du inte behöver komplettera något i uppdragsbeskrivningen så publiceras ditt uppdrag och förfrågningar skickas ut till IT-konsulter. De IT-konsulter och byråer som bäst matchar ditt uppdrag kan visa intresse för uppdraget. I detta skede inleds köpprocessen och du kan skicka meddelanden till IT-konsult, samla in offerter och välja konsult.

Hur kan Partna hitta en konsult som passar mitt uppdrag?

Vi använder oss av avancerad teknologi som matchar IT-konsulter kunskap, profil och bakgrund med ditt uppdrag.

Hur samlas offerter in för mitt uppdrag?

Varje IT-konsult som visat intresse för ditt uppdrag kan skapa en offert i Partna och dela den med dig i tjänsten. Du väljer att revidera offerterna och kan förhandla direkt inne i plattformen.

Vilka typer av projekt kan IT-konsulterna hjälpa mig med?

I Partna så kan du hitta konsulter och tjänsteföretag som utför tjänster inom bland annat IT, media, design och programmering. De IT-konsulter som är anslutna till tjänsten driver exempelvis en digital byrå, webbyrå, designbyrå eller konsultation inom digital marknadsföring.

Vad innebär det att ta hjälp av en Affärsförmedlare i mitt uppdrag?

När du publicerar ditt IT uppdrag på Partna så kan du välja att ta in en Affärsförmedlare med kunskap inom IT och försäljning. Det finns två möjligheter för Affärsförmedlare att hjälpa dig i köpprocessen: 1) Du låter en Affärsförmedlare publicera & kvalitetssäkra ditt uppdrag men du hanterar köpprocessen på egen hand. 2) Du låter en Affärsförmedlare både publicera och kvalitetssäkra ditt uppdrag samt hantera köpprocessen åt dig. Här kan Affärsförmedlaren exempelvis hjälpa dig att välja rätt IT-konsult, förhandla pris och säkerställa att offert och avtal känns trygga. Alla Affärsförmedlare har godkänts och granskats av oss.

Hitta rätt konsult för ditt IT-projekt

Att hitta en konsult med rätt kompetens kan vara både svårt och tidskrävande. Genom att använda Partna och matcha med IT-konsulter från hela Sverige sparar du tid samtidigt som du tar ditt IT-projekt till nästa nivå. 

Partna är tjänsten som löser dina konsultbehov. Med AI-teknologi matchas du som uppdragsgivare med rätt kompetens för ditt uppdrag och tillsammans använder ni Partna för att skapa ett tryggt och enkelt samarbete. 

I Partna kan du som uppdragsgivare:

  • Publicera IT-uppdrag 
  • Hitta en konsult och jämföra IT leverantörer som söker ditt uppdrag
  • Ta emot smarta offerter
  • Använda trygga och digitala avtal 
  • Ta hjälp av Affärsförmedlare som är experter inom IT

När du hittat rätt konsult för ditt IT-projekt kan ni använda Partna i ert företag för att ta fram ett säkert avtal som passar just er. Digitala avtal i Partna kan du signera med mobilt BankID. Du bygger avtalen utefter färdiga mallar och riktlinjer för att göra dem så juridiskt korrekta som möjligt. Detta för att göra samarbeten så smidiga och trygga som möjligt. 

Vad behöver du hjälp med digitalt?

Välj vilket typ av projekt du ska genomföra och beskriv ditt behov.

Beskriv ditt uppdrag och jämför digitalbyråer

media