Partna för digitalbyråer & frilansare

Få fler digitala uppdrag och konsultjobb till din byrå

Hitta konsultjobb som IT leverantör och byrå
wave

Så får du fler digitala uppdrag via Partna

Skapa uppdragsprofil PartnaSkapa en uppdragsprofil i Partna

Skapa en attraktiv uppdragsprofil

matcha IT uppdragmatcha IT uppdrag

Besvara intressanta uppdrag direkt

Få fler IT uppdrag öka omsättningFå fler IT uppdrag och öka er omsättning med Partna

Vinn uppdrag, öka er omsättning

Uppdrag som IT konsult, frilansare eller digital byrå

En marknadsplats - många möjligheter

KOM IGÅNG

Uppgradera till Standard - vinn fler uppdrag

Vinn fler uppdrag till din byrå med Partna Standard
person

“Partna har gett mig mer dubbelt så mycket frilansjobb jämfört med tidigare. Så nu behöver jag anställa och utveckla min verksamhet. Superkul!”

Erik Berg, Frilansande Front-End Utvecklare

media

Vanliga frågor

Varför ska jag använda Partna som digitalbyrå eller konsult?

Partna är det nya sättet att göra affärer på. I Partna kan du som konsult, frilansare eller byrå få in fler uppdrag inom bland annat IT, webb, design och digital marknadsföring. I Partna kan du även skapa smarta offerter som gör att du lättare kan vinna uppdraget. Du kan också skriva trygga digitala projektavtal som ni signerar med mobilt BankID. Det ska vara busenkelt att Partna.

Vad kostar det att gå med i Partna?

Det är helt gratis att registrera dig på Partna. För att sedan kunna köpa uppdrag och börja skicka ut offerter till beställare så behöver du först koppla ditt företag till tjänsten. Om du kör Pay as you go-planen köper du uppdrag per styck (490 kr/st) och får tillgång till beställarens kontaktuppgifter och är med i köpprocessen. Om du prenumererar på Standard planen betalar du 1950 kr per månad och då ingår 10 uppdragsförfrågningar per månad (därefter ord.pris fram till förnyelse). Med Standard-planen låser du upp uppdrag med nycklar, vilket innebär att du alltså får 10 nycklar per månad. Standard planen har ingen uppsägningstid och ger dig dessutom ytterligare fördelar vilket du kan läsa om här eller som inloggad på vår plattform under fliken Betalningar.

Finns det någon bindningstid?

Nej, du är inte bunden till något. Du kan när som helst avsluta ditt Partna konto. Med Pay as you go betalar du ett styck pris varje gång du som byrå besvarar ett uppdrag. Detta gör att dina köp är av låg risk i och med att du enbart köper de uppdrag som du faktiskt är intresserad av. Med Standard kan du vinna ännu fler uppdrag, helt utan uppsägningstid. Läs mer om Standard planen här.

Är Partna säkert?

I Partna så loggar du in med mobilt BankID, vilket är både tryggt, enkelt och säkert. Varje företag som ansluter sig till Partna verifieras för att säkerställa att både beställare och leverantörer uppfyller de grundläggande krav som ställs.

Hur ansluter jag mitt företag till Partna? Kan jag ansluta flera företag?

Ja! Du loggar in med ditt mobila BankID som privatperson men kan ansluta fler företag som du är med i och växla mellan dessa. När du ansluter ett företag till Partna behöver du först söka upp det, om företaget finns registrerat i Sverige är du klar med första steget. När du hittat ditt företag så behöver du verifiera det via en av två möjliga metoder: Antingen genom att ladda upp ett registreringsbevis från Bolagsverket (i PDF format) eller att identifiera dig med BankID som firmatecknare. När verifieringen är klar kan du börja använda tjänsten fullt ut. Har du inget företag? Du kan även ta emot uppdrag som frilansare i Partna när du ansluter dig till plattformen.

Kan jag gå med i Partna som frilansare?

Ja, absolut. Antingen kan du ansluta din enskilda firma eller annan typ av organisation, eller så kan du ansluta dig som frilansare (utan eget företag). Mer information om detta får du när du skapat ett konto i Partna.

Få fler konsultjobb redan idag

Hitta nästa konsultjobb inom IT- och techbranschen i Partna. Skapa smarta offerter och känn dig trygg med säkra avtal. Säkra nästa konsult jobb redan idag i Partna. Passar dig som driver en digital byrå, marknadsföringsbyrå, webbyrå eller helt enkelt är frilansare. 

Genom AI-teknologi matchar Partna dig med IT-uppdrag som passar dina intressen och din kompetens. I Partna har du som IT-konsult allt samlat på ett ställe: 

  • Smarta offerter
  • Digitala avtal 
  • En marknadsplats som ger dig möjlighet att hitta spännande IT-uppdrag 

När du hittat ett IT-uppdrag som passar dig kan du, med hjälp av Partnas smarta funktioner, skapa enkla och tydliga offerter. Offerter som hjälper dig att vinna IT-uppdrag. Tillsammans med en kund eller IT-beställare kan ni sedan använda Partna för att utforma trygga, digitala avtal.

Få fler digitala uppdrag - öka er omsättning

media