Partna för digitalbyråer & frilansare

Få fler uppdrag och konsultjobb till din byrå

Hitta konsultjobb som IT leverantör och byrå
wave

Så får du fler digitala uppdrag via Partna

Skapa uppdragsprofil PartnaSkapa en uppdragsprofil i Partna

Skapa en attraktiv uppdragsprofil

matcha IT uppdragmatcha IT uppdrag

Matcha med IT-uppdrag och förhandla

Få fler IT uppdrag öka omsättningFå fler IT uppdrag och öka er omsättning med Partna

Vinn uppdrag, öka er omsättning

Hitta fler konsultjobb som digitalbyrå

Digitala offerter & avtal som stänger affären

KOM IGÅNG
person

“Partna har gett mig mer dubbelt så mycket frilansjobb jämfört med tidigare. Så nu behöver jag anställa och utveckla min verksamhet. Superkul!”

Erik Berg, Frilansande Front-End Utvecklare

media

Vanliga frågor

Varför ska jag använda Partna som digitalbyrå eller konsult?

acc

Partna är det nya sättet att göra affärer på. I Partna kan du som konsult eller byrå få in fler IT-uppdrag och spännande projekt. I Partna kan du även skapa smarta offerter som gör att du lättare kan vinna uppdraget. Du kan också skriva trygga digitala projektavtal som ni signerar med mobilt BankID. Det ska vara busenkelt att Partna, eller hur?

Vad kostar det att gå med i Partna?

acc

Det är helt gratis att registrera dig på Partna. För att sedan kunna köpa förfrågningar gällande uppdrag och börja skicka ut offerter till beställare så behöver du koppla ditt företag till tjänsten. När du köper förfrågningar så får du i praktiken tillgång till beställarens kontaktuppgifter och är med i köpprocessen.

Finns det någon bindningstid?

acc

Nej, du är inte bunden till något. Du kan när som helst avsluta ditt Partna konto. Varje gång du som IT-leverantör köper ett uppdrag så betalar du ett styck pris (vilket kan variera beroende på uppdragstyp). Detta gör att dina köp är av låg risk i och med att du bara köper de uppdrag som du faktiskt är intresserad av.

Är Partna säkert?

acc

I Partna så loggar du in med mobilt BankID, vilket är både tryggt, enkelt och säkert. Varje företag som ansluter sig till Partna verifieras för att säkerställa att både beställare och leverantörer uppfyller de grundläggande krav som ställs.

Hur ansluter jag mitt företag till Partna? Kan jag ansluta flera företag?

acc

Ja! Du loggar in med ditt mobila BankID som privatperson men kan ansluta fler företag som du är med i och växla mellan dessa. När du ansluter ett företag till Partna behöver du först söka upp det, om företaget finns registrerat i Sverige är du klar med första steget. När du hittat ditt företag så behöver du verifiera det via en av två möjliga metoder: Antingen genom att ladda upp ett registreringsbevis från Bolagsverket (i PDF format) eller att identifiera dig med BankID som firmatecknare. När verifieringen är klar kan du börja använda tjänsten fullt ut!

Kan jag gå med i Partna som frilansare?

acc

Ja, absolut. Det enda som krävs är att du har en enskild firma eller annan typ av organisation registrerad med ditt personnummer i Sverige. Detta eftersom du behöver koppla ditt företag/firma till Partna för att kunna börja köpa uppdrag.

Få fler konsultjobb redan idag

Få fler digitala uppdrag - öka er omsättning

media

Kakor 🍪

Vi använder cookies ("kakor") för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt samt för att analysera hur vi kan förbättra hemsidan.

Läs mer