Jämför offerter för ditt projekt gratis

Artiklar / Affärsutveckling

Så hittar du rätt konsult som IT-beställare

author

Anna 2022-09-16 09:54:10

Vilka metoder kan du använda för att attrahera rätt konsulter som kan hjälpa dig med ditt IT uppdrag? Vi ger tips och råd för hur du ska tänka.

Jämför offerter för ditt projekt gratis

IT-beställare lägger ut uppdrag utan kostnad

I Partna kan du som IT-beställare lägga upp ditt uppdrag kostnadsfritt. Uppdraget publiceras på Partnas marknadsplats där IT-konsulter från hela Sverige kan ta del av det. 

Det börjar med att du registrerar en profil, du kan dels registrera din egen personliga profil men också ansluta ditt företag. Det går även att ansluta fler företag. När du har en profil på Partna kan du sedan börja publicera uppdrag. 

Du lägger upp ditt uppdrag kostnadsfritt på Partnas marknadsplats, där du beskriver det projekt du behöver hjälp med. Sedan matchar Partna dig med IT-konsulter över hela Sverige, eller en erfaren digital byrå i Göteborg eller Stockholm.

Intresserade IT-konsulter skickar sedan smarta offerter till dig som du kan gå igenom i lugn och ro. När du matchat med den IT-konsult som passar för just ditt uppdrag kan du följa hela säljprocessen i Partna. 

IT-beställare skakar hand med IT-konsult

Konsulter, smarta offerter och digitala avtal – allt på ett ställe 

Utöver möjligheten att publicera uppdrag kostnadsfritt ger Partna dig tillgång till ett flertal smarta funktioner. I Partna finns allt du som IT-beställare behöver samlat på ett ställe. I den digitala plattformen har du tillgång till: 

  • publicering av uppdrag
  • smarta offerter
  • säljprocess
  • digitala avtal
  • affärsrelationer

Att ha allt samlat underlättar för dig som IT-beställare och för de konsulter du vill samarbeta med. Det gör att du inte behöver använda någon annan plattform eller tjänst för att hitta rätt IT-kunskap för ditt företag.

Partna gör att du som IT-beställare får en helhetsbild över ditt företags uppdrag och de IT-konsulter du samarbetar med, vilket gör att samarbetet går fort och smidigt. Tillsammans använder ni Partna för att skicka och ta emot offerter och för att skapa digitala avtal. 

För Partna är trygghet och pålitlighet viktigt, därför finns färdiga mallar och villkor i de digitala avtalen. De har en hög juridisk korrekthet, vilket inte bara gör avtalen säkrare, utan de förenklar också arbetet för er som samarbetar.

Addera fler konsulter efter behov 

Ibland kan det behövas fler medarbetare till ett uppdrag, med rätt och varierad kompetens. Genom funktionen affärsrelationer kan du som IT-beställare bjuda in andra användare till tjänsten och på det sättet bredda ditt nätverk ytterligare.

Dina affärsrelationer samlas sedan på samma plats och du kan ta del av deras profil i Partna. 

Via Partna kan du också bjuda in en affärsförmedlare som hjälper dig att exempelvis kvalitetssäkra offerter från konsulter, förhandla i processen eller ge dig stöd att välja rätt konsult för ditt uppdrag. 

IT beställare Partna

Framtidens sätt att göra affärer

Techbranschen är idag en växande bransch där det råder kompetensbrist. År 2024 kommer kommer det att saknas ungefär 70 000 personer enligt undersökningar från branschorganisationen IT&Telekomföretagen. Detta kan innebära att det är och blir svårt att rekrytera rätt person för rätt uppdrag.

Som IT-beställare kan det leda till tidskrävande processer där merparten av tiden går åt att hitta konsulter som passar för specifika uppdragsbeskrivningar. 

Det här vill Partna förändra. Med hjälp av AI-teknologi matchar Partna IT-beställare med IT-konsulter på ett effektivt och klokt sätt.

Partna öppnar möjligheter för dig som beställare av IT-tjänster att positionera dig som en attraktiv uppdragsgivare. Detta gör det lättare att partna med starka konsultprofiler som i förlängningen tar ditt företag framåt. 

Inte registrerad ännu? Börja partna redan idag!

Jämför offerter för ditt projekt gratis