Adobe XD

Ett designverktyg för att skapa wireframes och prototyper

UX design/Research
Adobe XD designa prototyp

Adobe XD är ett vektorbaserat verktyg för att skapa modern design och klickbara prototyper för användarupplevelser (UX design). UX-designers använder det i stor utsträckning för att både skapa och dela interaktiva prototyper, wireframes och designspecifikationer för exempelvis hemsidor och appar.

Skapa interaktiva prototyper enkelt

XD tillhandahåller en rad designverktyg för bland annat redigering av vektor- och rastergrafik, interaktiva prototyper och animationsverktyg samt verktyg för att utforma användarflöden och wireframes. XD innehåller också funktioner som gör det enkelt för hela teamet, inklusive dig som kund och beställare, att arbeta i ett projekt samtidigt.

Varför använda Adobe XD?

En av de viktigaste funktionerna i Adobe XD är integrationen med andra Adobe-produkter, t.ex. Photoshop och Illustrator, så att designers enkelt kan importera grafik och andra designtillgångar från dessa program. Det integreras också med andra populära designverktyg, såsom Sketch och InVision, vilket möjliggör samarbeten mellan olika designplattformar.

Hitta en designbyrå i Partna som kan Adobe XD

Många företag och organisationer av alla storlekar använder Adobe för att skapa UX-design för webbplatser, appar och andra digitala produkter. Behöver du hjälp att designa en ny hemsida eller app? Hos oss på Partna kan du hitta och jämföra designbyråer. Skicka in en offert gratis och få svar från olika byråer redan samma dag . Det är känt för sin användarvänlighet och sina samarbetsfunktioner, vilket gör det till ett populärt verktyg för UX-designers och digitala team.

Jämför designbyråer och samla in offerter

Beskriv ditt projekt, få offerter från upp till 6 designbyråer gratis.

Behöver du hjälp med Adobe XD?

Beskriv ditt projekt i Partna, få svar från upp till 5 designbyråer och jämför offerter gratis.

Adobe XD designa prototyp

Söker du hjälp med Adobe XD? Beskriv ditt behov, få svar från erfarna designbyråer i Partna.

Få offerter