Figma

Webbaserat samarbetsverktyg för design och prototyper

UX design/Research
Figma design prototyp

Figma är ett webbaserat samarbetsverktyg för design och prototyper. UI/UX-designers, designbyråer, produktchefer och utvecklare använder det för att skapa och dela designtillgångar, wireframes, prototyper och designlösningar. Det möjliggör för ett team att samarbeta med en design i realtid vilket underlättar arbetet tillsammans. Det tillåter också teamet att jobba på projekt var de än befinner sig.

Figma är ett mångsidigt designverktyg

Figma erbjuder ett brett utbud av designverktyg, till exempel vektornätverk, automatisk layout, begränsningar och rutnät, som hjälper designers att skapa responsiv och konsekvent design. Den innehåller också funktioner för att skapa prototyper och användartester, till exempel interaktiva komponenter, animationer och användarflöden. På detta sätt kan designers skapa interaktiva prototyper vilket kan testas med riktiga användare.

Se när en designbyrå jobbar i realtid

En av de största fördelarna med Figma är programmets många samarbetsfunktioner. Ska du exempelvis ta hjälp av en designbyrå för att designa din hemsida, app eller webbutik kan du arbeta tillsammans med dem i realtid, kommentera design och ge dem feedback direkt i programmet. Det tillåter också att ditt team kan hantera versioner, vilket innebär att de kan spåra designändringar och återvända till tidigare versioner vid behov.

Jämför designbyråer och samla in offerter

Beskriv ditt projekt, få offerter från upp till 6 designbyråer gratis.

Behöver du hjälp med Figma?

Beskriv ditt projekt i Partna, få svar från upp till 5 designbyråer och jämför offerter gratis.

Figma design prototyp

Söker du hjälp med Figma? Beskriv ditt behov, få svar från erfarna designbyråer i Partna.

Få offerter