Figma

Webbaserat samarbetsverktyg för design och prototyper

UX design/Research
Figma design prototyp

Figma är ett webbaserat samarbetsverktyg för design och prototyper som används av UI/UX-designers, designbyråer, produktchefer och utvecklare för att skapa och dela designtillgångar, wireframes, prototyper och designlösningar. Figma gör det möjligt för ett team att samarbeta med en design i realtid, vilket gör det lättare att arbeta tillsammans med projekt var man än befinner sig.

Figma är ett mångsidigt designverktyg

Figma erbjuder ett brett utbud av designverktyg, till exempel vektornätverk, automatisk layout, begränsningar och rutnät, som hjälper designers att skapa responsiv och konsekvent design. Den innehåller också funktioner för att skapa prototyper och användartester, till exempel interaktiva komponenter, animationer och användarflöden, så att designers kan skapa interaktiva prototyper som kan testas med riktiga användare.

Se när en designbyrå jobbar i realtid

En av de största fördelarna med Figma är programmets många samarbetsfunktioner. Ska du exempelvis ta hjälp av en designbyrå för att designa din hemsida, app eller webbutik kan du arbeta tillsammans med dem i realtid, kommentera design och ge dem feedback direkt i programmet. Det möjliggör också versionshantering, så att ditt team kan hålla reda på designändringar och återgå till tidigare versioner om det skulle behövas.

Figma anses idag vara ett av de ledande designverktygen i branschen.

Jämför designbyråer och samla in offerter

Beskriv ditt projekt, få offerter från upp till 5 designbyråer gratis.

Behöver du hjälp med Figma?

Beskriv ditt projekt i Partna, få svar från upp till 5 designbyråer och jämför offerter gratis.

Figma design prototyp

Söker du hjälp med Figma? Beskriv ditt behov, få svar från erfarna designbyråer i Partna.

Få offerter

Kakor 🍪

Vi använder cookies ("kakor") för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt samt för att analysera hur vi kan förbättra hemsidan.

Läs mer