Support / Hitta leverantörer

Hur kan jag få en bra offert för min hemsida?

För att säkerställa att du får en bra offert för din hemsida via leverantörerna som är anslutna till Partna finns det ett antal tips du kan förhålla dig till.

 

I samband med att du beskriver uppdraget behöver du bestämma vilka krav du har på din hemsida:

 

  • Definiera webbplatsens syfte och funktionalitet
  • Hur många sidor du behöver
  • Hur du själv vill kunna anpassa dessa sidor
  • Hur din webbdesign ska se ut
  • Vilka andra funktioner du vill ha med

 

Undersök sedan och jämför flera webbyråer noga. Säkerställ att webbyråer eller frilansare har erfarenhet av att utveckla hemsidor som liknar din. Du kan be om omdömen, söka upp företaget online eller fråga efter referenscase.

 

När du har identifierat potentiella webbyråer eller frilansare kan du begära en offert för din hemsida som är baserad på dina behov. Ge så många detaljer som möjligt så att de kan ge en korrekt uppskattning av kostnaden och leveranstiden för att bygga din hemsida.

Hemsida offert

Jämför noga för att välja rätt offert för din hemsida

 

Jämför alla de offerter och förslag som du får. Men framförallt jämför dem utifrån faktorer som kostnad, tidsplan, erfarenhet, arbetsmetodik och garantier för kvalitet. Välj sedan den leverantör som bäst uppfyller dina krav och din budget.

 

När du har valt en leverantör, så behöver ni tillsammans slutföra projektdetaljerna, inklusive arbetets omfattning, milstolpar, begränsningar och betalningsvillkor.

 

Se också till att du undertecknar ett kontrakt, vilket du kan göra digitalt via Partna, som tydligt beskriver alla villkor för projektet.

 

Kom ihåg att välja en leverantör som inte bara erbjuder konkurrenskraftiga priser utan också har ett gott rykte, en dokumenterad erfarenhet och är duktig på att kommunicera. En webbyrå bör med fördel ha en projektledare som förstår sig på webbutveckling på en avancerad nivå. Detta kommer att bidra till att säkerställa att din hemsida utvecklas på bästa sätt och uppfyller dina affärsbehov.

Fick du svar på det du ville ha?

Behöver du hjälp med något digitalt?

Beskriv ditt projekt i Partna, få svar från upp till 6 digitala byråer och jämför offerter gratis.

Kakor 🍪

Vi använder cookies ("kakor") för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt samt för att analysera hur vi kan förbättra hemsidan.

Läs mer