Webbdesign

Dags att bygga en ny hemsida?

WebbdesignWebbutveckling
Webbdesign hitta webbyrå

Webbdesign innebär att arbeta med design för hemsidor och webbplatser. Vanliga program för detta är Figma, Photoshop, Zeplin, Illustrator. Det krävs också god kunskap i HTML, CSS och publiceringsverktyg såsom WordPress. En webbdesigner måste vara väl insatt i designprinciper och dess påverkan, särskilt på webbsidor. Det finns många webbdesigners som så småningom blir programmerare. Däremot måste även webbdesigners förstå programmering relativt bra. De behöver inte kunna skriva kod helt på egen hand, men det är mycket viktigt att veta hur koden fungerar och vad programmering faktiskt innebär. Utan denna kunskap blir det väldigt svårt att samarbeta med programmerare och webbutvecklare.

Behöver du hjälp med en webbdesign?

I Partna kan du hitta en webbyrå, grafisk designer eller digital byrå som kan designa för den moderna webben. Skicka in en gratis offertfråga och få svar från flera olika designbyråer redan idag.

Jämför webbdesigners och samla in offerter

Beskriv ditt projekt, få offerter från upp till 6 webbdesigners gratis.

Behöver du hjälp med Webbdesign?

Beskriv ditt projekt i Partna, få svar från upp till 5 webbdesigners och jämför offerter gratis.

Webbdesign hitta webbyrå

Söker du hjälp med Webbdesign? Beskriv ditt behov, få svar från erfarna webbdesigners i Partna.

Få offerter

Kakor 🍪

Vi använder cookies ("kakor") för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt samt för att analysera hur vi kan förbättra hemsidan.

Läs mer