Amazon Web Services

AWS är en plattform för smarta molntjänster

Underhåll och IT supportWebbutveckling
Amazon Web Services molntjänst

Behöver du hjälp med Amazon Web Services? AWS är en plattform för molntjänster som erbjuder ett brett utbud av tjänster för att hjälpa privatpersoner och organisationer inom IT och digitala infrastrukturer med deras behov av både datorer och datalagring. AWS tillhandahåller en mängd olika tjänster, bland annat datorkraft, lagring, databaser, analys, maskininlärning, nätverk, mobilverktyg och utvecklarverktyg, säkerhet och lösningar för IoT (Internet of Things). Dessutom prioriterar AWS säkerheten högt och erbjuder olika lösningar för att säkra data och applikationer som körs i molnet.

Varför ska du använda Amazon Web Services?

Med AWS kan du få tillgång till smarta cloud tjänster när det passar dig. Du betalar bara för den datamängd du använder och kan skala upp eller ner när du behöver. Detta är en effektiv metod för nystartade företag där den skalbar plattformen blir kostnadseffektiv i tidslängden. Men AWS används av miljontals kunder över hela världen, alltifrån nystartade företag till stora bolag och myndigheter.

 

Vill du komma igång med AWS? I Partna kan du enkelt hitta digitala byråer och webbyråer som kan hjälpa dig med din IT-arkitektur i AWS. Beskriv ditt projekt idag och jämför offerter kostnadsfritt. Vi hjälper dig att hitta rätt byrå för ditt företags mål och möjligheter.

Jämför digitala byråer och samla in offerter

Beskriv ditt projekt, få offerter från upp till 6 digitala byråer gratis.

Behöver du hjälp med Amazon Web Services?

Beskriv ditt projekt i Partna, få svar från upp till 5 digitala byråer och jämför offerter gratis.

Amazon Web Services molntjänst

Söker du hjälp med Amazon Web Services? Beskriv ditt behov, få svar från erfarna digitala byråer i Partna.

Få offerter