Webbhotell

Ett webbhotell, eller “hosting” som det heter på engelska, är ett utrymme på en server där en webbplats eller webbapplikation är värd så att alla på internet kan komma åt den. I praktiken innebär detta alla tjänster som du får… Fortsätt läsa Webbhotell

Underhåll och IT support

Ett webbhotell, eller “hosting” som det heter på engelska, är ett utrymme på en server där en webbplats eller webbapplikation är värd så att alla på internet kan komma åt den. I praktiken innebär detta alla tjänster som du får tillgång till från olika webbhotellleverantörer, såsom exempelvis via one.com. Du kan vara värd för din webbplats på din egna server, men det finns såklart många smidiga fördelar med färdiga lösningar för webbhotell.

Genom att använda ett webbhotell kan användare undvika behovet att köpa och underhålla en egen serverinfrastruktur. Istället erbjuder webbhotellleverantörer olika paket och planer som inkluderar allt som behövs för att värd en webbplats, inklusive serverutrymme, bandbredd, säkerhetsfunktioner och support. Förutom bekvämligheten med att slippa hantera serverinfrastrukturen själv erbjuder färdiga webbhotelllösningar andra fördelar såsom tillgänglighet, prestandaoptimering, säkerhet och skalbarhet. Dessa leverantörer tar hand om tekniska aspekter av serverdrift och underhåll, vilket gör det möjligt för användare att fokusera på att utveckla och marknadsföra sina webbplatser istället.

Behöver du hjälp med webbhotell?

Behöver du hjälp med webbhotell eller “hosting”? Beskriv då ditt projekt i Partna och jämför offerter från duktiga apputvecklingsbyråer i hela Sverige. Vi hjälper dig hitta rätt byrå för ditt företag! Skicka in en gratis offert fråga och få svar samma dag från olika byråer. 

Jämför digitala byråer och samla in offerter

Beskriv ditt projekt, få offerter från upp till 6 digitala byråer gratis.

Behöver du hjälp med Webbhotell?

Beskriv ditt projekt i Partna, få svar från upp till 5 digitala byråer och jämför offerter gratis.

Söker du hjälp med Webbhotell? Beskriv ditt behov, få svar från erfarna digitala byråer i Partna.

Få offerter

Kakor 🍪

Vi använder cookies ("kakor") för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt samt för att analysera hur vi kan förbättra hemsidan.

Läs mer