Shopify webbutik

En e-handelsplattform för att sälja produkter online

E-handelWebbutveckling
Shopify webbutik e-handel

Shopify som webbutik är en online-plattform med funktioner för e-handel och kassasystem som hjälper dig att börja sälja produkter online. Fördelen med Shopify är att det är lätt att hantera butiken helt själv. Sälj till vem som helst, oavsett plats, med samma e-handelsplattform.

Fördelar med Shopify som webbutik

Shopify har nått framgång tack vare sin användarvänliga portal. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren inom e-handel kan du enkelt konfigurera och hantera din Shopify webbutik.

 

Denna e-handelsplattform är enkel att lära sig och komma igång med. Du kan börja testa de anpassningsbara mallar och teman som finns för att skapa grunderna för din webbshop. När du är redo kan du sedan låta en webbyrå som är kunnig inom e-handel göra det professionella arbetet.

 

Shopify har, precis som Apple, en egen App store för att du ska kunna lägga till ny funktionalitet till din webbshop. Vissa appar (plugins) är gratis medan andra kostar per månad.

 

De många betalningsalternativen är en ytterligare fördel med Shopify. Du väljer enkelt den betalningsmetod som du vill erbjuda dina kunder eller kör deras egna variant Shopify Payments.

Skalbar e-handelsplattform

Shopify har mycket höga säkerhetskrav i sin tekniska arkitektur vilket skiljer sig från t.ex. WooCommerce. Dessutom får du SSL-certifikat som en del av lösningen. Detta så att du kan känna dig trygg med att dina kunders personliga data är lagrade på ett säkert sätt.

 

En ytterligare fördel är att Shopify själva tar hand om hostingen av din butik. Oavsett hur många användare som är inne på din shop, så kan du känna dig trygg med att din webbshop alltid är live och fungerande.

 

Shopify webbutik

Hitta en byrå som kan bygga din Shopify webbutik

I plattformen kan du enkelt skapa, köra och analysera digitala annonskampanjer, t.ex. via Facebook och Instagram, med färdiga verktyg. Tillgång till statistik för att hjälpa dig att förbättra dig. Hantera dina beställningar, frakt och betalningar var som helst med hjälp av kontrollpanelen i din Shopify webbshop. I Partna kan du hitta en webbyrå, frilansare eller utvecklare som kan skapa din Shopify webbutik. Kom igång och beskriv vad du behöver hjälp med, och matchas med byråer redan idag.

Jämför webbyråer och samla in offerter

Beskriv ditt projekt, få offerter från upp till 6 webbyråer gratis.

Behöver du hjälp med Shopify webbutik?

Beskriv ditt projekt i Partna, få svar från upp till 5 webbyråer och jämför offerter gratis.

Shopify webbutik e-handel

Söker du hjälp med Shopify webbutik? Beskriv ditt behov, få svar från erfarna webbyråer i Partna.

Få offerter