Hitta en webbyrå i Stockholm

Få offerter gratis

Beskriv ditt projekt i Partna, jämför och samla in offerter.

wavewave
Är du på jakt efter en webbyrå i Stockholm som kan hjälpa dig med din hemsida, webbtjänst eller programmering?

Jämför och hitta rätt webbyrå i Stockholm via Partna

I Partna så kan du som kund samla in digitala offerter från flera olika byråer – helt gratis. Därefter kan du enkelt jämföra vilken offert som du tycker är bäst för just ditt behov. Innan du bestämmer dig kan du även kommunicera med leverantörerna så att de faktiskt förstår dina mål och att du förstår hur de jobbar. 

Få hjälp med många olika webbprojekt

Ett projekt är sällan för litet eller för stort. Ska du kanske bygga en ny hemsida eller förbättra ditt företags befintliga webbsida? Eller har du en startup som kräver mer avancerad kompetens inom webbutveckling? Här följer några exempel på vanliga IT projekt där byråer och konsulter i Partna kan hjälpa dig med:

  • WordPress och innehållshanteringssystem (CMS)
  • Bygga en avancerad plattform eller webbportal 
  • Integration och API:er
  • Utveckling i JavaScript ramverk (Exempelvis React.js eller Next.js)
  • Migrering från en plattform till en annan 
  • E-handel och webbutiker i exempelvis Shopify eller WooCommerce

Hitta rätt webbyrå i Stockholm och lyckas med ditt projekt

För att du ska lyckas med ditt webbprojekt räcker det inte med att hitta konsult med rätt IT kompetens. Det är minst lika viktigt med tydliga kravställningar och effektiv projektledning. I Partna kan du enkelt kravställa ditt projekt innan byråerna kan visa intresse för uppdraget. Endast de IT leverantörer som faktiskt vill och kan ta sig an ditt projekt kommer sedan att höra av sig till dig. På så vis sparar du tid och kan lägga mer energi på din kärnverksamhet.

När du har valt en webbyrå i Stockholm som du gillar kommer de kunna skapa digitala projektavtal som både är juridiskt trygga och enkla att tolka. När ni kommit överens kommer ni signera avtalet digitalt via mobilt BankID. Smidigt och helt kostnadsfritt. 

Förverkliga ditt webbprojekt

De webbyråer som är anslutna till vår tjänst söker ständigt efter nya spännande IT uppdrag. Kom igång med Partna redan idag för att börja samla in offerter så att du kan få hjälp med din webbsida.

Webbyrå Stockholm

Söker du webbyrå i Stockholm?

Beskriv ditt behov, jämför och samla in offerter gratis via Partna.

Vanliga frågor och svar

Hur många webbyråer finns det i Stockholm?

acc

Idag finns det åtminstone ett hundratal webbyråer i Stockholm som är aktiva. Antalet webbbyråer ökar dock ständigt. Ungefär 90% av samtliga webbyråer i Stockholm räknas som små webbyråer med cirka 1-5 anställda. Dessa webbyråer har oftast en bred kompetens inom webbdesign, webbutveckling och programmering.

Vilken webbyrå är bäst i Stockholm?

acc

För att ta reda på vilken webbyrå som anses vara bäst i Stockholm kan du titta efter kundomdömen, erfarenhet i branschen, kompetens och omsättning. För att ta reda på vilken webbyrå som är bäst för ditt behov bör du jämföra flera leverantörer.

Hur hittar jag en webbyrå i Stockholm?

acc

Det enklaste sättet att hitta webbyråer i Stockholm är att beskriva ditt projekt i Partna och jämföra leverantörer.

Vilka kunskaper har en webbyrå?

acc

Erfarna webbyråer brukar generellt sätt vara kompetenta inom webbdesign, webbutveckling, CMS-lösningar, SEO, backend-utveckling och frontend-utveckling.

Vad är skillnaden på en webbyrå och en digital byrå?

acc

En webbyrå specialiserar sig främst inom olika tjänster som ska finnas på webben. En digital byrå däremot kan vara mer mångsidig och erbjuda fler typer av digitala tjänster såsom digital marknadsföring, branding eller apputveckling.