Mobilapp

Behöver du hjälp med att utveckla en mobilapp?

Apputveckling
Utveckla en mobilapp med en apputvecklare

Har du en idé och vill satsa på att utveckla en mobilapp för smartphones? En mobilapp kan antingen byggas specifikt för operativsystemen iOS och Android, eller så kan du skapa en hybridapp som passar båda systemen. I Partna kan du hitta och jämföra apputvecklare som kan designa och programmera appar för Google Play och App Store.

Varför ska jag bygga en mobilapp?

Det finns många fördelar med att bygga en app till ditt företag. Appar kan exempelvis få tillgång till din smartphones inbyggda funktioner såsom kamera, GPS, media och push-notifikationer. En app kan dessutom fungera utan internetuppkoppling eller WI-FI om den är byggd för att tillåta offline-support. Att använda appen som ett verktyg för rutinmässiga uppgifter är dessutom mer lättillgängligt än en webbsida.

Vad kostar det att bygga en mobilapp?

Att bygga en mobilapp kräver oftast en större investering än att göra en webbsida. Detta eftersom du måste anpassa koden för två operativsystem, iOS och Android. Dessutom finns det många olika modeller av smartphones med olika prestanda och mjukvara att ta hänsyn till. Beroende på hur pass avancerad app du vill bygga kan du räkna med ett par hundra tusen i förväntad budget för din app. En mycket komplex app kan däremot kosta betydligt mer än så. Väljer du dock att bygga en hybrid app i ramverken React Native eller Flutter kan du förmodligen spara mycket tid och kostnad.

Hur hittar jag en apputvecklare?

Det finns idag ett antal byråer som specialiseras sig på professionell apputveckling i Sverige. I Partna kan du enkelt jämföra offerter från företag som kan ta din app från idé till succé. På så sätt slipper du leta efter en apputvecklare på egen hand, eftersom du matchas ihop med relevanta företag direkt.

Behöver du hjälp med Mobilapp?

Beskriv ditt projekt, få offerter från upp till 6 apputvecklare gratis.

Behöver du hjälp med Mobilapp?

Beskriv ditt projekt i Partna, få svar från upp till 6 apputvecklare och jämför offerter gratis.

Utveckla en mobilapp med en apputvecklare

Söker du hjälp med Mobilapp? Beskriv ditt behov, få svar från erfarna apputvecklare i Partna.

Få offerter

Kakor 🍪

Vi använder cookies ("kakor") för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt samt för att analysera hur vi kan förbättra hemsidan.

Läs mer