iOS apputveckling

Behöver du någon som kan bygga din iOS app?

Apputveckling
iOS apputveckling och iPhone appar

Funderar du på att få hjälp med app programmering för iPhone? iOS-apputveckling är processen att bygga en app för Apple-enheter såsom exempelvis iPhone, Apple Smartwatch och iPad. Programvaran i iOS-appar är skriven i programmeringsspråken Swift eller Objective-C och distribueras i App Store där användare kan ladda ner appen. Varje apputvecklare som vill utveckla för iOS behöver dels en Mac dator med Xcode installerat, samt även en smartphone, med fördel en iPhone.

Vad skiljer iPhone utveckling från Android?

Skillnaden mellan iOS och Android är att Apple ställer högre krav på färdiga appar som ska publiceras i App Store. Apple brukar normalt genomföra en grundlig kvalitetskontroll, exempelvis vad gäller hantering av data och funktionalitet, innan de tillåter att släppa appen på App Store. Fördelen med detta är att Apple kan sålla bort appar som inte anses uppfylla kraven. Men låter du en professionell apputvecklare bygga din app så kan du känna dig trygg, för de vet hur du ska få din app godkänd.

 

App programmering för iphone

Varför ska jag bygga en iPhone app?

När det kommer till app programmering för iPhone så är fördelarna många. En app kan åstadkomma mycket som en webbsida inte kan göra. Bland annat så kan du skicka smarta push notiser till dina användare och kunder. Sedan kan du använda dig av mobilens alla standard funktioner. Detta innebär till exempel kameran, inspelning av ljud, vibrationer, uppladdning av media samt swipe funktioner. När din iPhone app är lanserad kommer du också kunna marknadsföra den på App Store så att du får stor spridning.

 

Tänk dock på att appar generellt sett kostar mer att utveckla än webbsidor och online-plattformar. Säkerställ därför att du har åsidosatt en realistisk budget så att du kan bygga en professionell app av hög kvalitet.

Hur hittar jag en apputvecklare för Iphone-appar?

Söker du en apputvecklare som kan iOS-apputveckling och vill bygga din app? Då kan du beskriva ditt app-projekt i Partna och sedan matchas med flera duktiga apputvecklare och byråer i Sverige.

Jämför apputvecklare och samla in offerter

Beskriv ditt projekt, få offerter från upp till 6 apputvecklare gratis.

Behöver du hjälp med iOS apputveckling?

Beskriv ditt projekt i Partna, få svar från upp till 5 apputvecklare och jämför offerter gratis.

iOS apputveckling och iPhone appar

Söker du hjälp med iOS apputveckling? Beskriv ditt behov, få svar från erfarna apputvecklare i Partna.

Få offerter