Hybridapp

Skapa en enda app för både iPhone och Android

Apputveckling
Hybridapp apputvecklare

Har du en riktigt bra idé till en app och skulle vilja satsa på att utveckla en hybridapp? Genom att bygga en hybridapp så kommer din app att fungera lika bra på iOS för iPhone som på Android mobiler. Det finns ett antal ramverk som är specifikt framtagna för hybridappar, exempelvis React Native och Flutter. Marknaden för appar har såklart tuff konkurrens, eftersom en stor del av alla appar inte fyller en viktig funktion.

Så ska du tänka när du vill bygga en app

Så hur ska du tänka när du vill utveckla en hybridapp? När det kommer till apputveckling är det viktigt att du har en unik och fungerande idé som faktiskt är värd att investera i. En närmare titt i App Store och Google Play Store visar på att de flesta appar på marknaden är variationer eller mycket snarlika andra idéer som redan lanserats. En metod som många använder sig av för att komma på nya app-idéer är att förbättra och modernisera en befintlig idé från grunden, så kallad disruptiv innovation.

Jämför flera apputvecklare innan du bestämmer dig

Ett annat sätt att utveckla bra appar är att tänka på brister i din bransch där du ser förbättringspotential. Du bör fråga dig själv vilket problem du faktiskt vill lösa med din app. Det rekommenderas att man börjar enkelt, i liten skala, och bygger en app enbart med de funktioner som faktiskt är nödvändiga. Det är också viktigt att du noga jämför ett antal apputvecklare innan du sätter igång. I Partna kan du beskriva ditt uppdrag, alltså den app du vill skapa, för att sedan matchas mot byråer och programmerare.

Jämför apputvecklare och samla in offerter

Beskriv ditt projekt, få offerter från upp till 6 apputvecklare gratis.

Behöver du hjälp med Hybridapp?

Beskriv ditt projekt i Partna, få svar från upp till 5 apputvecklare och jämför offerter gratis.

Hybridapp apputvecklare

Söker du hjälp med Hybridapp? Beskriv ditt behov, få svar från erfarna apputvecklare i Partna.

Få offerter