Influencer Marketing

Få hjälp med smart influencer marknadsföring

Digital Marknadsföring
Influencer marketing marknadsföring

Influencer marketing som metod bygger på att vi människor föredrar rekommendationer från människor som påminner om oss eller som vi ser upp till, framför rekommendationer via traditionell media.

 

Influencers, eller influerare som det ibland kallas på svenska, inleder helt enkelt ett samarbete med ett varumärke eller företag i syfte att presentera någon av deras produkt för sina egna följare. Det förväntade resultatet i denna kampanj är att försäljningen av produkten kommer att öka för företaget. Denna typ av marknadsföring används med framgång i flera sociala medier, exempelvis på Facebook, Instagram och TikTok.

Få hjälp med influencer marketing

Förmågan som många influencers har är att de kan skapa starka relationer med sina följare. Lyckas de med det har de flesta av dem en mycket stor påverkan och öppnar upp för en perfekt miljö att presentera ett varumärke.

 

I Partna kan du hitta duktiga marknadsföringsbyråer eller frilansare inom marknadsföring som kan hjälpa dig med influencer marknadsföring. Beskriv ditt marketing-uppdrag och börja samla in offerter digitalt.

Jämför digitala byråer och samla in offerter

Beskriv ditt projekt, få offerter från upp till 6 digitala byråer gratis.

Behöver du hjälp med Influencer Marketing?

Beskriv ditt projekt i Partna, få svar från upp till 5 digitala byråer och jämför offerter gratis.

Influencer marketing marknadsföring

Söker du hjälp med Influencer Marketing? Beskriv ditt behov, få svar från erfarna digitala byråer i Partna.

Få offerter