E-handel webbutik

Att sälja dina produkter online

Digital Marknadsföring
E-handelsprojekt med webbutik

Vill du dra igång ett e-handelsprojekt och börja sälja dina produkter online? Vid det här laget vet du säkert vad en e-handlare håller på med. E-handel är i sin enkelhet köp och försäljning av varor och tjänster online. Detta är ett ganska brett koncept som omfattar allt från enkla webbutiker till stora och komplexa marknadsplatser såsom Amazon med flera leverantörer och produktkategorier.

Vilka plattformar används för e-handel?

Idag finns det hundratals olika plattformar för att möjliggöra försäljning online. Några av de mest populära plattformarna är Shopify och WooCommerce. En webbyrå som sysslar med e-handel kan hjälpa dig att göra rätt val av e-handelsplattform.

De flesta butiker finns online

De som brukade vara små butiker i staden, och de som brukade vara stora varuhus, är nu tillgängliga dygnet runt via några få klick på din smartphone eller via din dator. I sin enklaste form avser e-handel alla typer av försäljning som sker online. Det kan innebära alltifrån att handla skor online till att boka hotell på en webbplats. Nästan allting går ju att köpa online idag och i och med att allt fler företag börjar sälja sina produkter och tjänster på nätet, öppnar det upp för ökad konkurrens.

Hur ska jag tänka inför mitt e-handelsprojekt?

Om du vill öppna en webbutik för att börja sälja produkter online så gäller det att vara medveten om konkurrensen. Det krävs en rad olika insatser, inom bland annat digital marknadsföring och inköp av produkter, för att få igång din e-handel. Det krävs dessutom en robust och skalbar plattform för att kunna skapa tillväxt för din e-handel.

 

I Partna kan du beskriva ditt e-handelsprojekt och hitta webbyråer och frilansare som är duktiga på e-handel. Men också de som kan bygga en webbshop som både är hållbar, modern och skalbar.

Jämför digitala byråer och samla in offerter

Beskriv ditt projekt, få offerter från upp till 6 digitala byråer gratis.

Behöver du hjälp med E-handel webbutik?

Beskriv ditt projekt i Partna, få svar från upp till 5 digitala byråer och jämför offerter gratis.

E-handelsprojekt med webbutik

Söker du hjälp med E-handel webbutik? Beskriv ditt behov, få svar från erfarna digitala byråer i Partna.

Få offerter