Starta webbutik eller utöka din e-handel?

  • Beskriv din webbshop
  • Få svar från 6 erfarna webbyråer
  • Jämför offerter utan förpliktelser
E-handel shopify webbyrå
Vi hjälper dig att partna med rätt
hitta digital byrå omdöme
480+
Anslutna proffs
100%
Gratis att jämföra
offerter

Slipp leta, välj mellan 6 erfarna webbyråer istället

Få offerter gratis
Hjälp med webbutik och e-handel
logoWordpress webbshopMagento webbshoplogologologo

Så här går det till

Hjälp med webbshopHjälp med webbshop

1Beskriv ditt behov

Få offert från webbyråerFå offert från webbyråer

2Jämför webbyråer

Välj webbyrå för e-handelVälj webbyrå för e-handel

3Få jobbet utfört!

Hjälp med webbutik - hitta webbyrå idag

Få svar från proffs som bemästrar e-handel

Få offerter gratis

Få hjälp med din webbshop idag

Få offerter från webbyråer som är proffs på just din plattform.

logoWordpress webbshoplogologoMagento webbshoplogo

Hur kan jag få hjälp med min webbutik?

Hur kan jag hitta den bästa webbyrån för att bygga min webbshop?

På Partna kan du jämföra webbyråer och välja den leverantör som kan skapa den bästa webbutiken för just ditt behov. Genom att jämföra erfarenhet, kundomdömen och offerter kan du hitta rätt byråsamarbete, snabbt och enkelt.

Vilka tjänster erbjuder en webbyrå för att skapa min webbutik?

Webbyråer erbjuder flera olika tjänster för att lyckas med utvecklingen av din webbutik. Med tjänster inom design, webbutveckling, drift och marknadsföring kan de hjälpa dig att etablera en webbshop som attraherar kunder. En erfaren byrå har dessutom ofta kunskap om hur du kan skala din e-handelsplattform internationellt.

Vilken plattform ska jag använda för att hantera min webbutik?

Idag finns det flera avancerade e-handelsplattformar på marknaden. Gemensamt för dessa är att de erbjuder viktiga funktioner såsom produktkatalog, orderhantering, rabattkoder, fraktalternativ och betalningslösningar. De mest populära plattformarna för e-handel är exempelvis WordPress med WooCommerce, Shopify och BigCommerce. Valet av plattform hänger delvis på hur din affärsplan ser ut, vilka funktioner som är avgörande för dig samt vilken budget du har.

Vad kostar det att jämföra webbyråer på Partna för min e-handel?

Att lägga ut en förfrågan, få svar från webbyråer och att jämföra offerter på Partna är helt kostnadsfritt för dig som uppdragsgivare. Tänk dock på att byråerna spenderar mycket energi på att ta fram rätt offert till dig och ditt företag. Därför bör du följa upp varje inkommen möjlighet till ett byråsamarbete samt vara säker på att du har för avsikt att faktiskt starta en e-handel.

Varför ska jag hitta en webbyrå på Partna som kan bygga min webbutik?

Att hitta ett byråsamarbete via Partna innebär flera fördelar för dig som vill starta en webbutik i Sverige eller internationellt.

  • Slipp höra av dig till flera byråer på egen hand. Låt dem bästa experterna komma till dig istället.
  • Alla anslutna webbyråer har verifierats och granskats före de gått med i tjänsten. På så vis kan du känna dig trygg med att de leverantörer som hör av sig till dig är seriösa tjänsteföretag.
  • Istället för att nå ut till tiotals byråer får du svar från 6 erfarna byråer. Dessa byråer har rätt resurser samt ett genuint intresse att hjälpa dig att bygga din webbshop. På så vis kan du spendera mer tid på din egen verksamhet istället för att lägga all tid på att hitta rätt leverantör för jobbet.
  • I nästan alla fall är det mer kostnadseffektivt att anlita en byrå istället för att anställa en webbutvecklare. Särskilt om du är ett nystartat företag som vill komma igång med din e-handel så snabbt som möjligt.
  • Det är 100% kostnadsfritt och utan direkta förpliktelser att ta emot och jämföra offerter i Partna. Välj helt enkelt den webbyrå som är bäst lämpad för jobbet och som kan möta din budget.