Chatbot

Att integrera eller bygga en AI-chatbot

Mjukvaruutveckling
Chatbot AI integration

En chatbot kan hjälpa dig att få fler kunder samt att drastiskt minska antalet kundtjänst-ärenden. Oavsett om du ska utveckla en ny chatbot baserad på AI, eller om du ska integrera en färdig chatbot-lösning i din hemsida, så kan du enkelt jämföra duktiga webbutvecklare i Partna som kan hjälpa dig.

Vad menas med en chatt-bot?

Du har säkert provat på tjänsten chatGPT förut. Men en chatbot är en chattdialog som kan implementeras på din webbplats eller i din applikation. Chattfönstret låter besökare på din webbplats chatta online med en robot. Till exempel för att få svar på sina frågor. Ett bra chatbot-verktyg låter inte konversationer gå fel och moderna bots är tränade att svara på ett sätt som människor förstår. En innovativ AI chat ger svenska företag möjligheter att spara både tid och resurser, vilket i sin tur kan öka vinstmarginalen och reducera manuella arbetsmoment.

Från chatbot till support agenter

Till skillnad från en livechatt där en mänsklig agent sitter på andra sidan och svarar på inkommande chattar i realtid, kan chatbotar agera helt på egen hand. Om chatboten sedan inte förstår en fråga, kan du alltid koppla vidare konversationen till en riktig support-agent som tar över ärendet. När man ska bygga en chatbot idag kan man exempelvis använda OpenAI och deras modeller för att spara tid och kostnad.

Jämför webbyråer och samla in offerter

Beskriv ditt projekt, få offerter från upp till 6 webbyråer gratis.

Behöver du hjälp med Chatbot?

Beskriv ditt projekt i Partna, få svar från upp till 5 webbyråer och jämför offerter gratis.

Chatbot AI integration

Söker du hjälp med Chatbot? Beskriv ditt behov, få svar från erfarna webbyråer i Partna.

Få offerter

Kakor 🍪

Vi använder cookies ("kakor") för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt samt för att analysera hur vi kan förbättra hemsidan.

Läs mer