Arkitektur och Inredning design

Rita upp dina planer för renovering, inredning, bygglov eller om du ska bygga hus

Grafisk design
Arkitektur och Inredning design

Behöver du hjälp med arkitektur, skisser eller design för inredning av en lokal, eller när du ska bygga ett hus? Eller kanske behöver du någon som kan hjälpa dig att göra professionella ritningar för att få bygglov för din renovering. Ta då hjälp av en duktig arkitekt, byggingenjör eller inredningsarkitekt via Partnas plattform.

Jämför experter som kan bygglovsritningar

Oavsett om du vill renovera ditt hem, bygga en veranda eller bygga ett helt nytt hem så behöver du oftast en bygglovsritning. Oavsett vad din kommun kräver av bygglovsritningar för ditt bygge kan du hitta en duktig byrå eller frilansare i Partna som kan hjälpa dig med dessa typer av ritningar. Få hjälp med att att upprätta kompletta bygglovshandlingar så att inget förbises, oavsett i vilken del av landet bygglovet gäller.

Ta hjälp av en inredningsarkitekt

Behöver du hjälp med inredning inför ett event eller för en lokal? En inredningsarkitekt kan hjälpa dig att designa rum. Arbetsredskapen är färg, tapeter, golv, textilier och möbler. De skapar ritningar och modeller samt beräknar nödvändiga kostnader för objektet och inredning. Vissa inredningsarkitekter är specialiserade på att designa möbler och andra inredningsartiklar. De flesta inredningsarkitekter i Sverige arbetar inom den privata sektorn för arkitekt- eller designföretag.

Jämför designbyråer och samla in offerter

Beskriv ditt projekt, få offerter från upp till 6 designbyråer gratis.

Behöver du hjälp med Arkitektur och Inredning design?

Beskriv ditt projekt i Partna, få svar från upp till 5 designbyråer och jämför offerter gratis.

Arkitektur och Inredning design

Söker du hjälp med Arkitektur och Inredning design? Beskriv ditt behov, få svar från erfarna designbyråer i Partna.

Få offerter