Adobe Illustrator

Programvara för redigering av vektorgrafik

Grafisk design
Adobe Illustrator design

Adobe illustrator är ett program för redigering av vektorgrafik som skapats av företaget Adobe. Det används av grafiska formgivare, konstnärer och illustratörer för att skapa och redigera vektorgrafik. Vektorgrafik kan man säga är digitala bilder som skapas med hjälp av matematiska ekvationer i stället för pixlar, vilket gör att de kan skalas till vilken storlek som helst utan att förlora i kvalitet.

Adobe Illustrator används av professionella designbyråer

Illustrator används ofta för att skapa logotyper, illustrationer, ikoner, typografi och andra typer av konstverk. Det tillhandahåller ett stort antal verktyg och funktioner för att skapa och manipulera vektorgrafik, till exempel pennverktyg, formverktyg, övertoning och banhantering. Användarna kan också importera och exportera filer i olika format, till exempel AI, EPS, PDF och SVG.

Hitta en designbyrå som kan Illustrator

Adobe Illustrator är en del av Adobe Creative Cloud, en svit med kreativa program som innehåller Photoshop, InDesign, Premiere Pro och andra verktyg för designers, fotografer och videoredigerare. Behöver du hjälp med Adobe Illustrator? Beskriv ditt behov här och hitta en designbyrå i Partna som kan hjälpa dig med ditt projekt. Skicka in en gratis offertfråga och få svar från flera olika byråer redan samma dag. Vi på Partna gör det enkelt för ditt företag!

Jämför designbyråer och samla in offerter

Beskriv ditt projekt, få offerter från upp till 6 designbyråer gratis.

Behöver du hjälp med Adobe Illustrator?

Beskriv ditt projekt i Partna, få svar från upp till 5 designbyråer och jämför offerter gratis.

Adobe Illustrator design

Söker du hjälp med Adobe Illustrator? Beskriv ditt behov, få svar från erfarna designbyråer i Partna.

Få offerter