Partna för affärsförmedlare

Ta betalt för att förmedla affärer

Partna affärsförmedlare och IT säljare
wave

Snart kan du förmedla affärer i Partna (Kommer snart)

Hjälp beställare av IT projekt med din expertisHjälp beställare av IT projekt med din expertis - Partna

Hjälp beställare med sina IT uppdrag

Affärsförmedlare IT tech branschenAffärsförmedlare IT tech branschen

Låt IT leverantörer köpa dina leads

Provision sälj IT-affärerProvisionssäljare IT

Stäng affärer och tjäna provision

Väx ditt nätverk

Dra nytta av ditt nätverk

ANSÖK NU
person

“Rollen som affärsförmedlare lät både spännande och attraktiv. Det passar mig då jag har ett stort nätverk inom IT branschen. Ser fram emot när ni släpper denna funktion.”

Cecilia "Cissi" Johansson, Frilansande Affärsutvecklare

media

Vanliga frågor

Hur mycket tjänar jag genom att agera Affärsförmedlare i ett uppdrag?

acc

Det finns två ersättningsmodeller för dig som Affärsförmedlare i Partna, vilket kan variera beroende på uppdrag och beställarens villkor: 1) Du publicerar och kvalitetssäkrar beställarens uppdrag men låter beställaren hanterar köpprocessen på egen hand. I denna modell får du betalt av varje IT leverantör eller IT konsult som visar intresse för uppdraget. 2) Du publicerar och kvalitetssäkrar beställarens uppdrag men hanterar även köpprocessen och förhandling med leverantörer. I denna modell får du betalt av varje IT leverantör/konsult som visar intresse för uppdraget men erhåller också en procentuell provision när du stänger uppdrag (det vill säga när uppdragsavtalet har signerats). Som säljare i sammanhanget kan du själv välja den provision du önskar men beställaren kan komma att förhandla om detta.

Vad krävs för att godkännas som Affärsförmedlare i Partna?

acc

För att godkännas som Affärsförmedlare krävs det att du: 1) Har ett företag anslutet till Partna (enskild firma, aktiebolag eller organisation) 2) Blivit godkänd av vårt säljteam. Kontakta gärna oss via sales@partna.se för mer information.

Hur får jag betalt?

acc

Utbetalning av arvode sker till ditt bankkonto som du har anslutit till Partna. Observera att du behöver ha uppnått ett visst saldo för att kunna begära en utbetalning. Denna information kan du hitta som inloggad i Partna.

Hur blir jag vald som Affärsförmedlare till ett uppdrag?

acc

Beställaren kan välja att bjuda in dig att vara Affärsförmedlare i uppdraget. Du kan då neka eller acceptera denna inbjudan. Har du en kontakt som behöver hjälp med ett uppdrag? Då kan du även publicera ett uppdrag själv i Partna och bjuda in denna kund till uppdraget.

Jag har en kontakt som behöver hjälp med sitt IT projekt. Kan jag publicera uppdraget åt denna kund?

acc

Ja, har du en affärskontakt eller vän som du vet behöver hjälp med ett IT uppdrag så kan du publicera uppdraget själv i Partna och bjuda in denna kund till uppdraget. Det är endast tillåtet att bjuda in personer som du har haft kontakt med tidigare att vara beställare/kund i uppdrag.

Kan jag vara Affärsförmedlare i flera uppdrag samtidigt?

acc

Ja, du kan agera Affärsförmedlare i flera uppdrag samtidigt.

Dra nytta av ditt nätverk idag

Ansök om att bli affärsförmedlare. Börja förmedla affärer.

media

Kakor 🍪

Vi använder cookies ("kakor") för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt samt för att analysera hur vi kan förbättra hemsidan.

Läs mer