Jämför offerter för ditt projekt gratis

Artiklar / Inspiration

Partna delar sin vision på plats hos Almi, Connect Öst AW 2024

author

Partna 2024-03-01 14:54:19

Partna var ett av 10 utvalda företag som fick presentera sin vision på Connect Öst AW hos Almi i Stockholm.

Som medlem i Connect Sverige fick Partna möjligheten att berätta mer om sin vision framför ett stort antal erfarna branschmänniskor, investerare och mentorer. Vår VD, Gabriel Christner, representerade oss på plats under kvällen hos Almi i centrala Stockholm.

Jag tycker att Connect är en ypperlig möjlighet för startups som Partna att synas i rätt sammanhang. Det är viktigt att få feedback från likasinnade entreprenörer för att förstå vad de tycker och tänker om vår tjänst.

Gabriel Christner

Gabriel Christner Partna - Almi Connect AW 2024

Kort om Connect Sverige

Connect Sverige är ett privat initiativ, som utan vinstintresse, bistår företag att växa och utvecklas i rätt riktning. Organisationen matchar startups med relevant kompetens, viktiga kontakter och kapital från olika delar av näringslivet.

Vår vision med Partna

Partnas vision är att bli en ledande aktör i Sverige när det kommer till att matcha digitala behov med digital kompetens. Vårt uppdrag är att möjliggöra fler hållbara byråsamarbeten, men framförallt att göra det enklare att faktiskt hitta rätt digitala expert för rätt tillfälle.

Gabriel Christner VD Partna

Jämför offerter för ditt projekt gratis

Kakor 🍪

Vi använder cookies ("kakor") för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt samt för att analysera hur vi kan förbättra hemsidan.

Läs mer