Jämför offerter för ditt projekt gratis

Artiklar / Företagande

Partna är den nya mötesplatsen för affärer i IT-branschen

Är du i behov av att bygga en ny hemsida eller letar du efter någon som kan göra din appidé till verklighet? Kanske planerar ditt företag att digitalisera stora delar av verksamheten?

Jämför offerter för ditt projekt gratis

Kanske söker ditt företag ett team med spetskompetens inom allt från projektledning till webbutveckling? Genom att använda Partna kopplas du ihop med de digitala byråer och konsulter inom IT-branschen som är bäst lämpade för jobbet.

Vikten av AI i den kraftigt växande IT-branschen

IT-branschen sysselsätter idag en mycket stor mängd människor. Statistik från bransch- och arbetsgivarorganisationen TechSverige visar att 2019 jobbade över 220 000 personer inom IT i Sverige. Efterfrågan på kompetens är mycket stor och det är svårt att få tag på rätt resurser i rätt tid. Partna är en del av lösningen genom att erbjuda en matchningstjänst med fokus just på IT-branschen.

Partna använder sig av AI-teknologi för att effektivt partna ihop dig som IT-beställare med de digitala byråer och konsulter som passar för ditt projekt. AI-teknologin gör att du enkelt får tillgång till fler leverantörer och att du därmed sparar tid.

Det enda du behöver göra är att registrera ett konto och sedan beskriva uppdraget du behöver hjälp med. 

IT-branschen ny affärstjänst Partna

Partna förenklar framtidens affärer

När du registrerat ett konto i Partna kan du börja publicera uppdrag. Först och främst behöver du beskriva projektet. Kanske letar du efter någon inom IT-branschen som kan skapa en ny och innovativ design till din webbsida?

Oavsett vilken kompetens du söker så behöver du specificera det i din uppdragsbeskrivning. Ett tydligt beskrivet projekt gör det enklare att hitta rätt konsult för uppdraget. 

Det finns många kompetenta personer i IT-branschen och i uppdragsbeskrivningen har du som beställare möjlighet att nå just de personerna. Du har också möjlighet att marknadsföra ditt företag på ett sätt som gör dig till en attraktiv uppdragsgivare.

Ett tydligt beskrivet projekt är ett steg på vägen. När du sedan publicerat ditt uppdrag låter du Partna sköta resten och matcha dig med IT-branschens mest kompetenta digitala byråer och konsulter. 

Välj bland kvalificerade konsulter och digitala byråer i IT-branschen

Genom att använda Partna behöver du inte hitta medarbetare inom IT själv, eftersom tjänsten matchar ihop ditt uppdrag med flera passande digitala byråer och konsulter. Du väljer samarbetspart genom att ta del av deras offerter, där du kan jämföra pris, specifikation av tjänst samt leveranstid. De lättlästa och tydliga offerterna är skapade digitalt i Partna.

För att försäkra dig själv och ditt företag om att du gör rätt val kan du använda Partnas chatt-funktion. Där har du möjligheten att enskilt diskutera med varje digital byrå och konsult och få svar på frågor som: 

  • Vad händer om projektet blir försenat? 
  • Finns dokumenterad erfarenhet av hybrid apputveckling?
  • Finns erfarenhet av ett visst plugin i WordPress?
  • Hur redovisas resultatet av sökmotoroptimering? 

En transparent diskussion är en av många faktorer som leder till en sund relation med din samarbetspart.

Spara tid med Partnas digitala avtal

När du sedan partnat med en digital byrå eller konsult som passar ditt projekt kan ni enkelt skapa digitala avtal. Tack vare Partnas färdiga mallar kan avtalet skräddarsys precis som ni vill ha det. Likt de smarta offerterna är avtalen utformade för att minimera risken för missförstånd, både för dig som beställare och för din samarbetspart. 

Juridiska avtal online i Partna

När avtalet sedan är färdigställda skickas det ut på mail via vår integrerade partner Scrive. Om det skulle behövas går det att sälla in  automatiska påminnelser till de parter som inte signerat efter en viss tid.

E-signeringen görs enkelt med Mobilt BankID och när samtliga har signerat får du en bekräftelse.

Framtidens IT-bransch börjar med Partna 

Att partna ska vara enkelt, tryggt och rättvist. Börja partna redan idag och bli en del av morgondagens mötesplats för affärer inom IT-branschen! 

Jämför offerter för ditt projekt gratis