Hjälp med AI utveckling? Jämför proffs inom AI

  • Beskriv ditt AI projekt på 2 minuter
  • Få svar från 6 erfarna AI företag
  • Jämför offerter utan förpliktelser
Hjälp med AI utveckling
Vi hjälper dig att partna med rätt
hitta digital byrå omdöme
480+
Anslutna proffs
100%
Gratis att jämföra
offerter

Välj mellan 6 kunniga AI utvecklare

Få offerter gratis
Hjälp med AI utveckling

Så här fungerar Partna

Hjälp med AI utvecklingHjälp med AI utveckling

1Beskriv ditt behov

Offert AI utvecklingOffert AI utveckling

2Jämför AI företag

Hitta AI företag i StockholmHitta AI företag i Stockholm

3Få jobbet utfört!

Hjälp med hemsida

Låt ditt företag börja använda AI på riktigt

Få offerter gratis

AI företagen kan den senaste teknologin

Det är bara en tidsfråga innan alla företag använder AI i sin verksamhet. Hitta AI proffs som är kunniga.

logologologologologologo

Vanliga frågor om AI utveckling

Hur kan jag få hjälp att förverkliga mitt AI projekt?

Det finns många AI företag och digitala byråer som börjat jobba professionellt med artificiell intelligens. Genom att lägga ut din förfrågan i Partna kan du matchas med dessa typer av leverantörer och förverkliga ditt AI projekt.

Vad kostar det att integrera AI i min affärsverksamhet?

AI utveckling kräver en bred kompetens inom bland annat maskininlärning, datavetenskap, prompt engineering och programmering. Du behöver också ha tillgång till mycket data för att träna AI modeller löpande. Om du vill använda färdiga integrationer (såsom OpenAI) så kan du uppnå en mer kostnadseffektiv AI lösning jämfört med att bygga allt från grunden.

Kostar det något att samla in offerter via Partna?

Nej, det är kostnadsfritt för dig att publicera din förfrågan i vår tjänst för att få svar och offerter från matchande byråer som kan hjälpa dig.

Vilken typ av AI kan jag få hjälp med?

Vanliga typer av leveranser inom AI, som de flesta verksamheter kan ha stor nytta av, är bland annat chat botar, dataanalys (bild eller text), generativ AI och språkmodeller (natural language processing).

Få hjälp med AI av proffs

Sverige har alltid varit ett land som ligger i framkant inom digitalisering och gärna omfamnar teknologiska framsteg. Därför är det heller ingen överraskning att AI har blivit ett av de viktigaste verktygen för svenska företag som vill lyckas med sin affärsidé.

Men hur hittar man experter inom artificiell intelligens och maskininlärning när man inte är så kunnig inom området? I Partna kan du enkelt beskriva ditt AI projekt och matchas mot flera AI företag som kan hjälpa dig att förverkliga ditt projekt. Istället för att leta efter rätt proffs på egen hand, vilket tar mycket tid från din ordinarie kärnverksamhet, kan du via Partna från upp till 6 företag som är villiga att genomföra ditt projekt. Samla in offerter och välj sedan den leverantör som du tycker passar bäst för jobbet. Enkelt, smidigt och tryggt!